Spanx

Spanx

Spanx oprichtster Sara Blakely maakte zich klaar voor een feestje toen ze erachter kwam dat ze niet het juiste ondergoed had om onder haar witte broek te dragen. Gewapend met een schaar en wat creativiteit knipte ze de voeten van haar control top panty af. Dat was het begin van de Spanx revolutie. Inmiddels zijn we zestien jaar verder en is Spanx uitgegroeid tot een internationaal begrip op het gebied van shapewear; het merk is in meer dan 50 verschillende landen verkrijgbaar. In 2012 werd Blakely door Forbes Magazine uitgeroepen tot ’s werelds jongste self-made vrouwelijke miljardair. Ook is ze één van TIME’s 100 Meest Invloedrijke Personen. Niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat zij ervoor heeft gezorgd dat vrouwen nu kunnen dragen wat ze willen zonder dat ze zich druk hoeven te maken over hun figuur!

Met een zeer breed assortiment aan corrigerende ondermode, beenmode en kleding zorgt Spanx ervoor dat vrouwen over de hele wereld zich goed kunnen voelen over zichzelf. Naast slips, BH’s, bodysuits en panty’s is er sinds 2010 ook een ondermode lijn voor mannen verkrijgbaar.

Assortiment Spanx ondergoed

Dankzij ons ruime assortiment met Spanx ondergoed kunt u zich altijd zelfverzekerd voelen, wat u ook wilt dragen! Zo hebben we bijvoorbeeld figuur corrigerende Spanx strings, die volledig onzichtbaar zijn onder uw kleding. Uiteraard verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten! Neem op uw gemak een kijkje in ons aanbod.

Spanx ondergoed kopen

Bestel uw Spanx ondergoed in de online shop van Elzingakousen.nl en profiteer van het grootste online aanbod topmerken! U bent bij ons altijd verzekerd van een veilige transactie, een snelle levering en een gratis verzending bij besteding vanaf €70. Daarbij heeft u op elke bestelling een zichttermijn van 14 dagen. Bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u hebben, bekijk dan ons complete aanbod ondermode voor dames!

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!