Spaarsysteem bij Elzinga Kousen

Ontvang exclusieve voordelen en korting met het Elzinga Kousen spaar account!

Spaarpunten programma Elzinga kousen

Beste klant,

Ontdek de voordelen van ons Elzinga Kousen account! Spaarpunten bij elke aankoop, zowel online als in de winkel, en wissel ze in voor korting in onze webshop of bij een bezoek aan onze winkel te Hengelo.

 Wat je kunt verwachten:

- Punten sparen bij elke aankoop

- Korting op je favoriete items

- Gemakkelijk je eerdere aankopen terugvinden

- Ontvang onze nieuwsbrief 4 keer per jaar

Geen fysieke pas nodig

Aanmelden is eenvoudig en helemaal gratis! Voor elke tien euro die je besteedt, verdien je één punt. Bij 20 punten ontvang je al vijf euro korting.

Of je nu graag online winkelt of onze winkel bezoekt, jouw voordelen zijn altijd binnen handbereik. Geen gedoe met een fysieke pas; online inloggen of je naam doorgeven in de winkel is alles wat je nodig hebt.

Heb je al een account maar weet je de inloggegevens niet meer? Ga dan naar de webshop en klik op ‘mijn account’ druk op wachtwoord vergeten en zie mail.

Wacht niet langer, meld je vandaag nog aan en geniet van de exclusieve voordelen die het Elzinga Kousen account te bieden heeft!

👉 Word nu gratis lid, druk op spaarpunten in de rode balk! 👈

Het beste van alles? Je wordt gratis lid! Deze service is geheel kosteloos, waardoor jij alleen maar voordeel ontvangt tijdens het gepersonaliseerd shoppen! Waar wachtje nog op?  

Het Elzinga Kousen Team