Betalen

Betaling op Elzingakousen.nl kan via iDEAL, Creditcard (VISA of MasterCard), en vooruitbetaling per bank.

Buckaroo

Betaling met iDEAL en Creditcard wordt gedaan via de Rabobank Smart Pay. Hierdoor wordt veiligheid optimaal gegarandeerd, immers worden alle betaalgegevens alleen bij Rabobank opgeslagen.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank, oftewel: u betaalt zoals u eigenlijk al gewend bent.

Creditcard

U kunt bij Elzinga Kousen betalen met twee soorten Creditcards, te weten VISA en MasterCard.

VISA

VISA biedt u een snelle en gemakkelijke manier om mee te betalen. VISA werkt in Nederland samen met banken en andere financiële instellingen, welke zelf ook kaarten uitgeven. Dit zijn de Fortis Bank, International Card Services (ICS), ING, Laser Cards, PaySquare en Rabobank.

Verified by VISA is een systeem dat extra veiligheid biedt bij online winkelen. Het beschermt uw VISA kaart tweemaal wanneer u online winkelt. Dit gebeurt met een persoonlijke boodschap die alléén u kent in combinatie met uw geheime wachtwoord. Als u zich hiervoor heeft aangemeld, krijgt u deze extra bescherming op veel van uw favoriete winkelsites. U kunt het nu al gebruiken op meer dan 54.000 winkelsites. Elke dag komen er meer bij.

In Nederland begonnen als EUROCARD, later omgedoopt tot EUROCARD/MasterCard, maar sinds een paar jaar worden kaarten uitsluitend als MasterCard uitgegeven. Momenteel wordt MasterCard op meer dan 25 miljoen verkooppunten geaccepteerd.

Ter vergroting van de veiligheid en het vaststellen van de echtheid van Creditcard gegevens en de kaarthouder biedt MasterCard een oplossing. Deze standaard heet MasterCard SecureCode.

Vooruitbetaling per bank

Indien u kiest voor vooruitbetaling dient u het bedrag over te maken op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van het ordernummer en uw klantnummer.

Let op: het verwerken van orders betaald per bank duurt enkele dagen langer dan de betaling via iDEAL of Creditcard.

0311 3434 22 t.n.v. Elzinga Kousen.

IBAN: NL30 RABO 0311 3434 22

BIC: RABONL2U

MasterCard