Reiskousen

Veel mensen gaan pas naar reiskousen kijken zodra ze echt last krijgen van hun benen. Maar het is natuurlijk veel beter om klachten te voorkomen. Zeker als u geregeld moet vliegen, of een beroep heeft waarbij u veel moet zitten of staan, is het aan te raden om reiskousen preventief te dragen. Reiskousen zijn er voor iedereen, en ze helpen uw benen gezond te houden. Bovendien zorgt het voor een stuk meer comfort. En dat wilt u uzelf toch zeker niet ontzeggen?

Hoe reiskousen u kunnen helpen

Reiskousen zijn speciaal gemaakt om uw onderbenen, enkels en voeten zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit werkt door middel van de druk die op uw benen wordt uitgeoefend; de druk is het hoogst rond de enkel, en neemt naar boven toe geleidelijk aan af. Zo wordt de bloedsomloop in uw benen, ook bij langdurig zitten, optimaal gestimuleerd en kan overtollig vocht beter worden afgevoerd. En dat voelt een stuk beter. Niet alleen tijdens het reizen, maar ook daarna. Wat een opluchting!

Ons assortiment reiskousen

Elzinga Kousen biedt een uitgebreid assortiment met reiskousen voor dames en heren, van topmerken zoals Falke. Daarmee bent u altijd verzekerd van een goede kwaliteit en een optimaal comfort! Onze reiskousen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en materialen, dus er is werkelijk voor ieder wat wils te vinden! Uiteraard leveren wij alle gangbare maten.

Als specialist op het gebied van steunartikelen leveren wij naast reiskousen ook zwangerschapskousen, compressiekousen en nog veel meer.

Reiskousen kopen bij Elzinga Kousen

Wilt u profiteren van het ruimste aanbod topmerken, een gratis verzending bij bestellingen vanaf €70 en een snelle levering van uw bestelling? Bestel uw reiskousen dan gewoon bij Elzinga Kousen! Wist u overigens dat u bij elke bestelling altijd recht heeft op 14 dagen zichttermijn? Bekijk op uw gemak ons actuele aanbod en maak het uzelf gemakkelijk.

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Verfijn je selectie
Brands
  1. Wolford
Kleur
  1. Blauw
  2. Bruin
  3. Huidtint
  4. Zwart
Dikte
  1. 30 denier
Merk
  1. Wolford
Prijs
  1. € 30,00 en meer

769 beoordelingen

9.5

Ruime keuze in Panty's Snelle Levering

Gert op 10 mei

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!