Bonnie Doon

Bonnie Doon biedt een compleet assortiment aan kleurrijke sokken, kniekousen en maillots voor het hele gezin. Het merk komt van oorsprong uit Amerika en is tegenwoordig erg populair in Europa.  Bonnie staat voor mooi en Doon is de naam van een rivier in Schotland.

Het merk is in 1969 geïntroduceerd in Nederland met groot succes. De kleurrijke en uitgebreide collectie artikelen van Bonnie Doon zijn geliefd onder de Nederlandse consumenten. Het merk staat voor trendy en betaalbare beenmode. Zo speelt het merk altijd in op de laatste modetrends en wordt er jaarlijks tweemaal een nieuwe seizoenscollectie uitgebracht om de verwachtingen van de consumenten te voldoen.

Assortiment Bonnie Doon beenmode

Elzingakousen.nl bied een grote collectie Bonnie Doon beenmode artikelen aan. Of je nou op zoek bent naar kleurrijke sokken, kniekousen, overknee’s, leggings, beenwarmers, kousenvoetjes, panty’s, maillots en andere accessoires; Je vindt het wel in het assortiment van Elzinga Kousen.

In de online shop van Elzinga Kousen zijn meer dan vijftig artikelen te vinden van het modebewuste merk, welke allemaal eenvoudig af te rekenen zijn in de webwinkel van Elzinga voor een betaalbare prijs.

Bonnie Doon beenmode koop je dus bij Elzinga Kousen.

Lees meer

22 artikel(en)

per pagina

22 artikel(en)

per pagina