Falke sneakersokken

Veel mensen dragen dagelijks sneakers, vanwege de trendy stijl die de schoenen uitstralen en vanwege het draagcomfort. Om optimaal van uw sneakers te kunnen genieten kunt u ze combineren met de Falke sneakersokken. Deze sokken zijn lager dan gewone sokken, zodat ze niet boven de lage sneakers uitsteken. Bij Falke heeft u keuze uit diverse kleuren sokken die u kunt afstemmen op uw sneakers.

 

Kenmerken van de sneakersokken van Falke

De Falke sneakersokken hebben bepaalde eigenschappen waardoor ze aangenaam koel aanvoelen, ook als u ze al enkele uren draagt. Bij deze sokken is namelijk gebruik gemaakt van speciaal garen en de sokken bevatten kanalen waardoor warmte en vocht snel worden afgevoerd. U heeft daardoor niet snel last van klam aanvoelende voeten. De platte teennaden zorgen voor een aangenaam gevoel tijdens het dragen. De sneakersokken van Falke zijn verkrijgbaar in kleuren zoals zwart, wit en donkerblauw. Deze neutrale kleuren kunt u eenvoudig combineren met diverse soorten sneakers. U kunt de sneakersokken ook met andere schoenen combineren, zoals enkellaarzen en zakelijke schoenen. Doordat sneakersokken van Falke voor een koel gevoel zorgen zijn ze erg geschikt om te dragen tijdens warme dagen of in schoenen met een warme voering. Bij het merk Falke kunt u nog meer handige sokken vinden. Zo zorgen de Falke catspads ervoor dat u over gladde vloeren kunt lopen zonder uit te glijden. Speciaal voor sporters zijn de Falke sportsokken ontwikkeld. Deze sokken voeren vocht af en zorgen voor schokdemping tijdens het sporten.

 

Falke sneakersokken kopen

Het bestellen van de Falke sneakersokken is dankzij onze webshop zo geregeld. Wij brengen voor bestellingen van meer dan €70,- geen verzendkosten in rekening. Als u niet tevreden bent met de artikelen, dan mag u ze zonder reden binnen 14 dagen retourneren. Elzinga Kousen is een specialist in beenmode, al meer dan 40 jaar.

Lees meer

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina