Tips

Het aantrekken van panty’s

Een panty is een gevoelig product en is tijdens het aantrekken uiterst kwetsbaar. Voorkom dat de panty kapot gaat en gebruik onderstaande tips:

Panty’s met lycra zijn zeer gevoelig voor ruwe handen. Voorkom ruwe handen en scherpe randjes aan nagels en doe sieraden altijd af, ze kunnen ervoor zorgen dat de panty’s beschadigd raken. Ook kunt u beschadiging van uw panty voorkomen door speciale handschoentjes te dragen. Zie: Oroblu kousenhandschoen

Rek de panty voorzichtig uit voordat u hem aantrekt. Houdt in uw ene hand de tenen van de panty en in uw andere hand de bovenkant. Rek vervolgens de panty rustig met uw beide handen uit. U maakt hierdoor de panty wat ruimer en flexibeler waardoor deze beter zal passen. Ga zitten en rol de panty voorzichtig over uw voet, totdat u helemaal bij de tenen bent. Trek de panty over uw voeten en uw onderbeen. Laat bij de tenen voldoende beweegruimte over, maar span de panty of kous wel goed aan tot uw knie, zonder al te hard te trekken. Herhaal dit met uw andere been.

U kunt nu gaan staan en de panty voorzichtig over uw dijen tot kruishoogte aantrekken. Zorg dat het aanwezige kruisje op de goede plaats zit. Trek daarna de panty voorzichtig over uw heupen totdat de heupband in de taille op de gewenste plaats zit. De panty is nu over uw hele lichaam gelijkmatig verdeeld.

De lycra in de panty zorgt ervoor dat de panty nog iets krimpt. Een panty gaat namelijk geleidelijk terug naar zijn oude oorspronkelijke vorm. Ook al heeft u de panty meerdere malen gedragen en gewassen.