Steunsokken

Trombose is een aandoening waarbij zich bloedstolsels in de bloedvaten vormen. Die bloedstolsels kunnen de bloedsomloop ernstig belemmeren, waardoor men last kan krijgen van pijnlijke, gezwollen en vermoeide benen, enkels en voeten. Trombose dient altijd door een arts behandeld te worden. Maar u kunt uw klachten ook verminderen en voorkomen door steunsokken met de juiste drukklasse te dragen. Uw arts kan u vertellen welke drukklasse u nodig heeft. Ook bij mensen met diabetes, oedeem of vermoeide, pijnlijke of gezwollen voeten kunnen steunsokken uitkomst bieden.

Hoe steunsokken u kunnen helpen

Steunsokken zijn comfortabel en elastisch en geven extra druk rond de enkels, waar vocht zich doorgaans snel ophoopt. De druk neem geleidelijk naar boven toe af. De druk van de steunkousen zorgt ervoor dat de doorbloeding in uw benen wordt gestimuleerd. Hierdoor kunnen opgehoopt vocht en afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd, en krijgen uw voeten en onderbenen meer zuurstof.

Ons assortiment steunsokken

Elzinga Kousen verkoopt steunsokken die gemaakt zijn om specifieke klachten te voorkomen en te verminderen. Onze Sockwell diabetessokken bijvoorbeeld, zien eruit als alledaagse sokken maar zijn speciaal ontwikkeld om de gevoelige diabetische voet te verzorgen. Deze sokken hebben een perfecte pasvorm met een zacht en dun voetbed, dat uw voeten beschermd en de druk over de gehele voetzolen verdeelt. Verder leveren wij comfortabele oedeem sokken. Steunsokken met een drukklasse tot 30 mmHg kunt u bij ons heel eenvoudig online bestellen. Steunsokken met een hogere drukklasse moeten door een specialist worden aangemeten.

Behalve voor steunsokken kunt u ook bij ons terecht voor andere steunartikelen zoals bijvoorbeeld steunpanty’s.

Steunsokken kopen bij Elzinga Kousen

Wilt u profiteren van het grootste aanbod aan topmerken, een gratis verzending bij bestellingen vanaf €70, én een zichttermijn van 14 dagen? Bestel dan uw steunsokken in de online shop van Elzinga Kousen! U bent bij ons altijd verzekerd van een snelle levering en een uitstekende service. Neem op uw gemak een kijkje in het gevarieerde assortiment!

Lees meer

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina