Spataderen sokken

Wanneer de kleppen van de aderen in de benen niet meer goed sluiten, kan er bloed terugstromen. Dit kan leiden tot verwijde aderen:dit noemen we spataderen. Spataderen zorgen, met name wanneer men langdurig moet zitten of staan, voor pijnlijke, vermoeide en/of gespannen benen. Vaak gaan de klachten ook gepaard met krampen en trillingen in de benen.

Hoe spataderen sokken u kunnen helpen

Spataderen sokken zijn voorzien van slim verwerkte drukpunten. Deze zorgen tijdens het dragen voor tegendruk op de aderen. Hierdoor kan het bloed makkelijker naar het hart worden teruggevoerd. Wie veel last heeft van spataderen zal ongetwijfeld binnen korte tijd al het effect merken. Spataderen sokken zorgen overigens niet alleen voor verlichting van bestaande klachten, maar helpen ook voorkomen dat er nieuwe spataderen ontstaan.

Ons assortiment spataderen sokken

Spataderen sokken zijn tegenwoordig in alle denkbare kleuren en materialen verkrijgbaar. Ze zijn zelfs niet meer van ‘gewone’ sokken te onderscheiden! Bij Elzinga Kousen vindt u een zeer uitgebreid assortiment met spataderen sokken, welke in vrijwel alle maten beschikbaar zijn. Wij leveren uitsluitend spataderen sokken van kwalitatief hoogwaardige merken, zodat u altijd verzekerd bent van duurzame stoffen en een optimaal comfort! 

Elzinga Kousen is dé specialist op het gebied van steunsokken. Naast spataderen sokken vindt u in onze webshop bijvoorbeeld ook hielspoor sokken en compressiesokken. Neem op uw gemak een kijkje in het actuele aanbod!

Spataderen sokken kopen bij Elzinga Kousen

Wilt u profiteren van het ruimste aanbod topmerken, een gratis verzending bij bestellingen vanaf €70 en een snelle levering van uw bestelling? Bestel uw spataderen sokken dan gewoon in de webshop van Elzinga Kousen! Wij zorgen altijd voor een uitstekende service. Wist u overigens dat u bij elke bestelling altijd recht heeft op 14 dagen zichttermijn? Zo kunt u dus op uw gemak passen, gewoon in het comfort van uw eigen huis.

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Verfijn je selectie
Prijs
  1. € 20,00 en meer
Kleur
  1. Beige
  2. Grijs
  3. Groen
  4. Zwart
Merk
  1. Sockwell
Brands
  1. Sockwell
  2. Sockwell

769 beoordelingen

9.5

Ruime keuze in Panty's Snelle Levering

Gert op 10 mei

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!