Oedeem sokken

Wanneer er in het lichaam meer vocht wordt aangevoerd dan er kan worden afgevoerd, ontstaan er vochtophopingen. Dit noemen we oedeem. Door het overtollige vocht kunnen bepaalde delen van het lichaam gaan opzwellen. Meestal zijn dit de voeten, de enkels en de benen. Hoewel het belangrijk is om door een arts behandeld te worden, zijn er ook een aantal dingen die men zelf kan doen om de klachten te verlichten. Hierbij kunt u denken aan voldoende bewegen en zo min mogelijk zout eten. Ook het dragen van oedeem sokken kan veel helpen.

Hoe oedeem sokken u kunnen helpen

Oedeem sokken zorgen dat er extra druk rond de enkels wordt uitgeoefend. Dat is namelijk de plek waar vocht zich het snelste ophoopt. De druk neemt naar boven toe geleidelijk af en zorgt ervoor dat de doorbloeding in uw benen wordt gestimuleerd. Hierdoor kan het vocht veel beter worden afgevoerd. Daarbij hebben oedeem sokken een heel comfortabele pasvorm, en zijn de meeste uitvoeringen vervaardigd met extra elastiek. Dit vergemakkelijkt ook het aantrekken.

Ons assortiment oedeem sokken

Voorheen was men gebonden aan saaie, huidkleurige oedeem sokken. Maar dat is tegenwoordig allang niet meer zo! Bij Elzinga Kousen vindt u een zeer gevarieerd assortiment met oedeem sokken in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen. Bovendien leveren wij alle gangbare maten! Er is dus volop keus.

Behalve oedeem sokken leveren wij overigens ook andere soorten steunartikelen, waaronder spataderen sokken en hielspoor sokken.

Oedeem sokken kopen bij Elzinga Kousen

Wilt u ook profiteren van het grootste aanbod en de beste prijzen? Bestel uw oedeem sokken dan gewoon via Elzingakousen.nl. U bent bij ons altijd verzekerd van een veilige transactie, een snelle levering en gratis verzending bij besteding van €70 of meer. Ook heeft u altijd recht op een zichttermijn van 14 dagen. Wel zo fijn om te weten!

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Verfijn je selectie
Prijs
  1. € 20,00 en meer
Kleur
  1. Beige
  2. Grijs
  3. Groen
  4. Zwart
Merk
  1. Sockwell
Brands
  1. Sockwell
  2. Sockwell

769 beoordelingen

9.5

Ruime keuze in Panty's Snelle Levering

Gert op 10 mei

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!