Zwangerschapspanty's

Gezwollen, vermoeide en soms zelfs pijnlijke enkels en voeten behoren tot de meest voorkomende klachten van zwangere vrouwen. Ook hebben veel vrouwen tijdens de zwangerschap last van spataderen. Gelukkig is er veel dat u kunt doen om deze klachten te verlichten en te voorkomen. Elzinga Kousen heeft voor u een uitgebreid assortiment met zwangerschapspanty’s!

De voordelen van zwangerschapspanty’s

Zwangerschapspanty’s helpen uw klachten verminderen door druk op uw benen uit te oefenen. De druk is bij de enkels het hoogste, en neemt naar boven toe geleidelijk af. Door de combinatie van de druk van de kousen en de bewegingen van uw onderliggende beenspieren, wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Hierdoor worden uw onderbenen optimaal van zuurstof voorzien en kan het overtollige vocht dat voor de zwelling zorgt makkelijker worden afgevoerd. Daarbij zien uw benen er met een zwangerschapspanty direct mooier uit! Natuurlijk zijn zwangerschapspanty’s ook speciaal gemaakt om mee te rekken met de groei van uw buik. U kunt ze dus gewoon gedurende uw hele zwangerschap blijven dragen!

Ons assortiment zwangerschapspanty’s

Onze zwangerschapspanty’s zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten, diktes, materialen en kleuren. U heeft de keuze uit verschillende kwaliteitsmerken, waaronder Falke en Oroblu. Er is werkelijk voor ieder wat wils te vinden! Als u liever geen panty’s draagt kunt u eventueel ook nog kiezen voor speciale zwangerschapskousen, welke dezelfde voordelen bieden als zwangerschapspanty’s.

Behalve zwangerschapspanty’s levert Elzinga Kousen ook nog andere soorten steunpanty’s en steunartikelen. Neem op uw gemak een kijkje in het actuele aanbod!

Zwangerschapspanty’s kopen bij Elzinga Kousen

Elzingakousen.nl biedt u een mooie collectie met zwangerschapspanty’s, welke u heel eenvoudig online kunt bestellen. Vrijwel alle zwangerschapspanty’s zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft nooit lang op uw bestelling te wachten. Bovendien profiteert u bij besteding van €70 of meer van een gratis verzending. Wat wilt u nog meer?

Lees meer

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina