Steunpanty's

Eén van de vele aandoeningen waarbij steunpanty’s uitkomst kunnen bieden is RLS, oftewel Restless Leg Syndrome. Hierbij ervaart men een rusteloos gevoel in de benen, met jeuk en prikkels en de onweerstaanbare drang om de benen te blijven bewegen. Doordat de klachten vaak ’s avonds en nachts opspelen, worden patiënten vaak geconfronteerd met een chronisch slaaptekort.

Ook als u last heeft van vermoeide benen of spataderen kunnen steunpanty’s veel verlichting bieden.

Hoe steunpanty’s u kunnen helpen

Een steunpanty is speciaal gemaakt om uw benen en voeten te ondersteunen. Dit werkt door middel van de druk die op uw benen wordt uitgeoefend; de druk is het hoogst rond de enkel, en neemt naar boven toe geleidelijk aan af. Op die manier wordt de bloedsomloop in uw benen gestimuleerd en kan overtollig vocht beter worden afgevoerd.

Steunpanty’s zijn overigens niet alleen geschikt voor mensen met lichamelijke klachten; ook als u veel moet reizen, lopen, staan of zitten kunnen ze vermoeide of pijnlijke benen helpen voorkomen.

Ons assortiment steunpanty’s

In ons uitgebreide assortiment steunartikelen vindt u steunpanty’s van merken als Falke, Sockwell, Oroblu en Bahner. Daarmee bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit!

Zowel de lichte, medium en strong klasse panty’s zijn verkrijgbaar in verschillende denierwaardes en kleuren. Ook hebben wij diverse zwangerschapspanty’s in ons assortiment.

Behalve voor steunpanty’s kunt u ook bij ons terecht voor steunsokken en steunkousen. En uiteraard hebben wij ook een uitgebreid assortiment met gewone damespanty’s!

Steunpanty’s kopen bij Elzinga Kousen

Elzinga Kousen biedt het grootste online aanbod steunpanty’s van kwalitatief hoogwaardige merken. Koopt u uw steunpanty’s in onze online shop, dan profiteert u van een gratis verzending bij bestellingen vanaf €70. Onze steunpanty’s zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft nooit lang op uw bestelling te wachten. En mocht uw bestelling achteraf toch niet bevallen, dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder reden retourneren.

Lees meer

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina