Zwangerschapskousen

Wanneer u zwanger bent, verandert uw hele hormoonhuishouding. Zo maakt uw lichaam bijvoorbeeld meer oestrogeen aan dan normaal. Dat zorgt er onder andere voor dat de vaatwanden kunnen verslappen en uitzetten. In combinatie met het feit dat er meer bloed circuleert dan normaal, leidt dit tot behoorlijk wat ongemak; zwangere vrouwen hebben vaak veel last van gezwollen enkels, pijnlijke voeten, vocht in de benen, en soms ook van spataderen.

Hoe zwangerschapskousen u kunnen helpen

Voldoende beweging, veel water drinken en af en toe een koud voetenbadje nemen kan al wonderen doen. Ook het dragen van zwangerschapskousen kan veel verlichting bieden. Zwangerschapskousen zorgen door slim verwerkte drukpunten dat het vocht in uw benen makkelijker kan worden afgevoerd en dat de doorbloeding in uw benen optimaal wordt gestimuleerd. Hierdoor vermindert ook de kans op spataderen.

Ons assortiment zwangerschapskousen

Wij bieden diverse steunkousen om uw klachten tijdens de zwangerschap te verlichten en te voorkomen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dessins en materialen. Er is voor ieder wat wils te vinden! Naast reguliere zwangerschapskousen kunt u ook kiezen voor een speciale zwangerschapslegging met compressie. De Falke 9-Months Legging 80 denier bijvoorbeeld, biedt zowel voor de benen als de buik een optimale ondersteuning.

Behalve zwangerschapskousen leveren wij ook andere soorten steunkousen, waaronder compressiekousen en diabeteskousen. Neem op uw gemak een kijkje in ons assortiment en laat u overtuigen door onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Zwangerschapskousen kopen bij Elzinga Kousen

In de online shop van Elzingakousen.nl vindt u het meest uitgebreide aanbod zwangerschapskousen, welke heel gemakkelijk online te bestellen zijn. Onze webwinkel is voorzien van het Webshop Keurmerk, dus u bent verzekerd van een veilige transactie. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd. Bovendien profiteert u bij besteding van €70 of meer van een gratis verzending. Altijd mooi meegenomen natuurlijk!

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Verfijn je selectie
Prijs
  1. € 10,00 en meer
Kleur
  1. Huidtint
  2. Zwart
Merk
  1. Oroblu
Dikte
  1. 40 denier
Brands
  1. Oroblu

731 beoordelingen

9.1

Zeer goede service.

Miriam op 21 nov

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!