Trombosekousen

Trombose is een vervelende aandoening waarbij zich kleine bloedstolsels vormen in de bloedvaten. Die bloedstolsels kunnen op den duur de bloedvaten afsluiten. Mensen met trombose dienen altijd door een arts behandeld te worden. Naast medicatie kunnen de juiste trombosekousen helpen om de bloedsomloop te ondersteunen.

Hoe trombosekousen u kunnen helpen

Om te voorkomen dat zich te veel vocht in de benen gaat ophopen, is het belangrijk dat de spierpomp in uw kuiten goed wordt ondersteund. Trombosekousen kunnen hierbij helpen. Trombosekousen zijn verkrijgbaar in verschillende drukklassen. De drukklasse wordt bij trombosekousen en andere compressiekousen aangegeven in millimeter kwikdruk (mmHg). Indien uw arts trombosekousen boven de 30 mmHg voorschrijft, dan moeten deze speciaal worden aangemeten. Voor trombosekousen met een drukklasse tot 30 mmHg kunt u echter gewoon bij Elzinga Kousen terecht!

Ons assortiment trombosekousen

Wij verkopen trombosekousen in de volgende drukklassen:

  • Drukklasse licht: 8-14 mmHg
  • Drukklasse medium: 15-19 mmHg
  • Drukklasse strong: 20-30 mmHg

Behalve trombose kousen leveren wij overigens ook andere soorten steunkousen, waaronder oedeem kousen en spataderen kousen.

Trombosekousen aantrekken

Door de compressie kan het in het begin wat lastig zijn om trombosekousen aan te trekken. Dit gaat het makkelijkst wanneer u met uw hand in de kous gaat en het voetbed tegen uw handpalm legt. Vervolgens trekt u vanaf de boord de kous over uw hand heen, waardoor het hielstuk naar buiten komt. U draait uw hand om en haalt hem uit de kous. Zodra het voetbed goed om uw heen voet zit, kunt u vanaf de boord de rest van de kous omhoog trekken. Door uw kousen op deze manier aan te trekken kost het u minder inspanning en blijven uw kousen langer goed.                                                                                                

Trombosekousen kopen bij Elzinga Kousen

Elzingakousen.nl heeft het grootste aanbod trombosekousen, welke heel eenvoudig te bestellen zijn. Onze webwinkel is voorzien van het Webshop Keurmerk, dus bent u verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. Uw bestelling wordt altijd snel geleverd. Bovendien profiteert u bij besteding van €70 of meer van een gratis verzending. Wat wilt u nog meer?

Lees meer

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina