Spataderen kousen

Wanneer de kleppen in uw aders niet goed sluiten en er bloed terugstroomt, kan dit op den duur verwijde aders veroorzaken. Dit noemen we spataderen. Spataderen zorgen, met name bij langdurig staan, voor pijnlijke benen. Mensen met spataderen klagen geregeld over vermoeide, warme benen, spanning, krampen, trillingen en/of steken in de benen.

Hoe spataderen kousen u kunnen helpen

Spataderen kousen zijn ontwikkeld om tegendruk uit te oefenen, waardoor het bloed minder snel kan terugstromen en het weer naar het hart kan worden teruggevoerd. Met andere woorden, de bloedsomloop wordt verbeterd. Spataderen kousen nemen de druk weg, en voorkomen dat er nieuwe spataderen ontstaan.

Ons assortiment spataderen kousen

Maakt u zich geen zorgen, u bent allang niet meer gebonden aan die saaie huidkleurige steunkousen. Het aanbod spataderen kousen wordt steeds groter, waardoor ze tegenwoordig in alle denkbare kleuren en materialen verkrijgbaar zijn. Bij Elzinga Kousen bent u in ieder geval verzekerd van volop keus!

Bij ons vindt u steunkousen voor alle denkbare klachten. Zo hebben we naast spataderen kousen ook een ruim aanbod aan reiskousen en zwangerschapskousen.

Spataderen kousen aantrekken

Sommige mensen hebben in het begin wat moeite met het aantrekken van spataderen kousen. Neem altijd rustig de tijd om uw kousen aan te trekken. Zorg eerst dat het voetbed op de juiste plaats zit, en trek daarna rustig de rest van de kous omhoog. Het is even wennen, maar het zal u steeds gemakkelijker af gaan!

Spataderen kousen kopen bij Elzinga Kousen

Wilt u ook profiteren van het grootste aanbod en de beste prijzen? Bestel uw spataderen kousen dan gewoon bij Elzingakousen.nl. U bent bij ons altijd verzekerd van een veilige transactie, een snelle levering en een gratis verzending bij besteding van €70 of meer. Ook heeft u altijd recht op een zichttermijn van 14 dagen. Wel zo fijn om te weten!

Lees meer

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina