Oedeem kousen

Oedeem is een complicatie die kan ontstaan als symptoom van een andere aandoening. Het uit zich door het vasthouden van te veel vocht; er wordt meer vocht aangevoerd dan afgevoerd. Hierdoor kan het lichaam op bepaalde plaatsen gaan opzwellen. Mensen met oedeem dienen altijd door een arts behandeld te worden, maar er zijn ook een aantal dingen die u zelf kunt doen. Zo is het belangrijk dat u voldoende beweging krijgt en dat u erop let dat u niet te veel zout eet (dit houdt namelijk ook vocht vast!). Bij te veel vocht in de voeten, enkels en benen kunnen oedeem kousen uitkomst bieden.

Hoe oedeem kousen u kunnen helpen

Oedeem kousen zijn zeer comfortabel en veelal vervaardigd met extra elastiek. Ze geven extra druk rond de enkels, waar vocht zich doorgaans snel ophoopt. De druk neem geleidelijk naar boven toe af. De druk van de steunkousen zorgt ervoor dat de doorbloeding in uw benen wordt gestimuleerd. Hierdoor kan het opgehoopte vocht aanzienlijk makkelijker worden afgevoerd.

Ons assortiment oedeem kousen

Elzinga Kousen biedt een ruim assortiment met oedeem kousen voor zowel dames als heren.

Onze oedeem kousen zien er overigens net zo modieus uit als ‘gewone’ kousen! Tegenwoordig hebben vrijwel alle grote beenmode merken wel steunartikelen in hun assortiment.

Elzinga Kousen is dé specialist op het gebied van steunartikelen. Naast oedeem kousen vindt u in onze webshop bijvoorbeeld ook spataderen kousen en reiskousen

Oedeem kousen kopen bij Elzinga Kousen

Elzinga Kousen biedt het grootste online aanbod oedeem kousen van kwalitatief hoogwaardige merken. Kiest u ervoor om uw oedeem kousen via onze webshop te bestellen, dan profiteert u van een gratis verzending bij besteding vanaf €70. Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft nooit lang op uw bestelling te wachten. En mocht uw bestelling achteraf toch niet bevallen, dan kunt u deze binnen 14 dagen zonder reden retourneren.

Lees meer

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina