Compressiekousen

Heeft u last van tintelende, gezwollen, vermoeide of pijnlijke voeten? Of heeft u trombose, oedeem, spataderen of Restless Leg Syndrome? Dan kunnen compressiekousen veel verlichting geven! Ook voor zwangere vrouwen, mensen die veel reizen en sporters met blessures kunnen compressiekousen uitkomst bieden.

Hoe compressiekousen u kunnen helpen

Compressiekousen, die ook wel als steunkousen worden verkocht, zijn elastische kousen die speciaal gemaakt zijn om extra druk te geven rond de enkels. Daar hoopt vocht zich namelijk snel op. De druk neemt naar boven toe geleidelijk af, en zorgt in combinatie met de bewegingen van de onderliggende spieren dat de doorbloeding in de onderbenen optimaal wordt bevorderd. Op die manier kan vocht makkelijker door het lichaam worden afgevoerd en worden uw benen van meer zuurstof voorzien.

Ons assortiment compressiekousen

Elzinga Kousen is dé specialist op het gebied van compressiekousen en biedt u een uitgebreid assortiment met compressiekousen. Voor dames, maar ook voor heren! Wij verkopen uitsluitend compressiekousen van topmerken zoals Sockwell en Falke. Daarmee bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. En mocht u in de veronderstelling zijn dat compressiekousen saai zijn – bij Elzinga Kousen heeft u keuze uit een breed scala aan kleuren, dessins en materialen. Omdat de vraag naar goede compressiekousen steeds groter wordt, zijn er tegenwoordig veel meer opties dan vroeger. Compressiekousen zien er aan de buitenkant eigenlijk net zo stijlvol uit als ieder ander paar kousen!

Bent u benieuwd naar ons complete assortiment, neemt u dan ook even een kijkje bij onze overige steunartikelen. U kunt tevens bij ons terecht voor speciale diabeteskousen en trombosekousen.

Compressiekousen kopen bij Elzinga Kousen

Wilt u profiteren van het grootste aanbod aan topmerken, een gratis verzending bij bestellingen vanaf €70 én een zichttermijn van 14 dagen? Bestel dan uw compressiekousen in de online shop van Elzinga Kousen! U bent bij ons altijd verzekerd van een snelle levering en een uitstekende service. Neem op uw gemak een kijkje in de webshop en laat u overtuigen door ons uitgebreide assortiment.

 

 

Lees meer

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina