Steunkousen

Steunkousen kunnen verlichting bieden bij verschillende klachten en aandoeningen. Hierbij kunt u denken aan tintelende voeten, spataderen en trombose. Ook bij vermoeide, gezwollen of pijnlijke voeten kunnen steunkousen uitkomst bieden.

Hoe steunkousen u kunnen helpen

Steunkousen, ook wel compressiekousen genoemd, zijn speciale elastische kousen. Ze geven extra druk op de plekken waar vocht zich snel ophoopt. De druk is het hoogste rond de enkels, en neemt naar boven toe geleidelijk af. Deze druk zorgt, in combinatie met de bewegingen van uw onderliggende spieren, dat de doorbloeding in uw benen wordt gestimuleerd. Hierdoor kan opgehoopt vocht beter worden afgevoerd en worden uw onderbenen optimaal van zuurstof voorzien.

Ons assortiment steunkousen

Bij Elzinga Kousen vindt u een ruim assortiment met steunkousen voor zowel dames als heren.

U heeft de keuze uit steunkousen in verschillende diktes en materialen, van kwalitatief hoogwaardige merken zoals Falke en Sockwell. Zo zijn er tegenwoordig niet alleen steunkousen van panty materiaal, maar ook van katoen, wol en bamboe. Er zit ook verschil in de verschillende soorten steunkousen die er verkrijgbaar zijn. Zo hebben we kniekousen, dijbeenkousen en reizigerskousen, en niet te vergeten de speciale zwangerschapskousen voor vrouwen die in verwachting zijn. Afhankelijk van uw klachten kunt u bij ons altijd een geschikt paar vinden.

Wat stijl en designs betreft bent u overigens niet langer gebonden aan die saaie huidkleurige steunkousen. Het aanbod steunkousen wordt steeds groter, en ze zijn tegenwoordig te krijgen in alle denkbare kleuren en materialen. Ze zien er net zo modieus uit als ‘gewone’ kousen! Vrijwel elk groot beenmode merk heeft wel steunkousen in haar assortiment zitten.

Bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u hebben, bekijk dan ons complete aanbod steunartikelen. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor steunsokken en steunpanty’s.

Steunkousen kopen bij Elzinga Kousen

Bestel uw steunkousen in de online shop van Elzingakousen.nl en profiteer van het grootste online aanbod topmerken! U bent bij ons altijd verzekerd van een veilige transactie, een snelle levering en een gratis verzending bij besteding vanaf €70. Daarbij heeft u op elke bestelling een zichttermijn van 14 dagen. 

Lees meer

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina