Steunartikelen

Heeft u wel eens last van vermoeide benen, gezwollen benen, opgezwollen enkels, gezwollen voeten of tintelende voeten? U bent de enige niet! Er zijn heel veel mensen die hier regelmatig last van hebben. De oorzaak van dergelijke problemen ligt vaak bij een slechte bloedsomloop in de benen. Het dragen van speciale steunartikelen kan hierbij helpen. Ook zwangere vrouwen en mensen die kampen met bijvoorbeeld trombose, diabetes, oedeem, spataderen en Restless Leg Syndrome (RLS) kunnen veel baat hebben bij het dragen van steunartikelen.

Hoe steunartikelen u kunnen helpen

Het dragen van steunartikelen kan helpen om de bloedsomloop te bevorderen en uw klachten te verminderen. Hoe steunartikelen precies werken hangt van het soort artikel af, maar het komt erop neer dat er druk wordt uitgeoefend op de plaatsen waar zich vaak vocht ophoopt, rond de enkels. Die druk neemt geleidelijk naar boven toe af. Dit stimuleert de doorbloeding, zorgt dat vocht beter kan worden afgevoerd en dat uw onderbenen optimaal van zuurstof worden voorzien.

Ons assortiment steunartikelen

Elzinga Kousen biedt u een zeer uitgebreid assortiment met steunartikelen. Hierbij kunt u denken aan steunkousen, steunsokken en steunpanty’s. Deze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten, diktes, materialen en kleuren. Er is werkelijk voor ieder wat wils te vinden!

De drukklasse die wordt uitgeoefend bij steunartikelen wordt aangegeven in millimeter kwikdruk (mmHg). Indien uw specialist u steunartikelen boven de 30 mmHg heeft aangeraden, dan dienen deze speciaal te worden aangemeten. Voor steunartikelen met een drukklasse tot 30 mmHg kunt u bij Elzinga Kousen terecht! Wij verkopen steunartikelen in de volgende drukklassen:

 

  • Drukklasse licht: 8-14 mmHg
  • Drukklasse medium: 15-19 mmHg
  • Drukklasse strong: 20-30 mmHg

Steunartikelen kopen bij Elzinga Kousen

Elzingakousen.nl heeft het grootste aanbod steunartikelen, welke heel eenvoudig te bestellen zijn. Onze webwinkel is voorzien van het Webshop Keurmerk, dus bent u verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. Uw bestelling wordt altijd snel geleverd. Bovendien profiteert u bij besteding van €70 of meer van een gratis verzending. Wat wilt u nog meer?

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2