Kunert

Kunert is een Duits beenmode merk dat panty’s, sokken en andere beenmode maakt dat uitblinkt in comfort, afwerking en kwaliteit. Het merk is al jaren een groot succes in Duitsland en gelukkig nu ook verkrijgbaar in Nederland.

De eerste productie van het merk Kunert was al gestart in 1907, hier werden voornamelijk kousen en kleding geproduceerd.  In 1924 was Kunert zeker van haar kwaliteit en drukte zij als eerste fabriek het merknaam op de verpakking, wat tot een groot succes leidde. Sindsdien stond ‘’Kunert’’ namelijk voor stijlvolle, comfortabele, elegante en vernieuwende ondermode.

Vele jaren verder, in 2011 heeft het ondermode merk een nieuwe innovatie bedacht in de ondermode wereld. Namelijk sokken die afkoelen in de zomer en opwarmen in de winter, perfect voor elk seizoen.

Assortiment Kunert

De producten Kunert staan voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en innovatief. Wat het erg populair maakt onder de consumenten. In het aanbod van Elzinga Kousen vindt u daarom ook verschillende producten van dit hoogstaande merk. Zo kunt u onder andere terecht voor capri’s, kniekousen, sokken, voetjes en panty’s in onze webshop. Waardoor u als modebewuste man of vrouw kunt genieten van de producten van Kunert. 

Een ander merk dat valt onder de Kunert Groep is Hudson. Ook dit merk biedt vele fashionable panty's , kniekousen en hold-up's.

Kunert ondermode bestelt u eenvoudig online in de shop van Elzinga Kousen.

Lees meer

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina