Hudson

Hudson

Hudson komt oorspronkelijk uit New York, maar wordt vervaardigd in Duitsland. Het is een ongekend populair beenmode merk met een perfecte afwerking en pasvorm. De reden waarom Elzinga Kousen het assortiment graag online verkrijgbaar stelt.

Het merk is al jaren een bekend merk in de ondermode markt waar het altijd al producten voorziet van hoge kwaliteit, met een optimale draagcomfort en duurzaamheid van de producten. 

Het merk Hudson is onderdeel van de Kunert-Groep waar ook het merk Kunert beenmode ondervalt. Sinds 1907 produceert het bedrijf al innovatieve producten in de beenmode branche. Inmiddels werken dagelijks duizenden mensen aan de producten van Hudson, zodat u ook kunt genieten van de comfort van Hudson.

Assortiment Hudson sokken en kniekousen

Het assortiment biedt een groot aantal sokken en kniekousen voor de hele familie. Zo biedt het merk diverse kleuren en stijlen van sokken aan voor elke gelegenheid. Of u nu gaat sporten, geniet van u vrije tijd, aan het werk bent; de artikelen van Hudson voorzien altijd van comfort en kwaliteit.

Hudson sokken en kniekousen bestelt u eenvoudig online bij Elzinga Kousen.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!