Falke

Falke

Het Duitse exclusieve trendmerk Falke biedt kwalitatief hoogwaardige kousen en sokken in een modern design. Het van Duitse oorsprong merk staat bekend om haar hoge kwaliteit sokken, beenmode en tevens sportkleding. In Nederland is Falke voornamelijk bekend om de sokken, die een erg goede draagcomfort en duurzaamheid bieden. En dat voor een betaalbare prijs!

Bij Falke staat het draagcomfort boven aan, de materialen die verwerkt worden in de sokken zijn van hoge kwaliteit wat de levensduur ten goede doet. Ook na vele malen wassen.

In Duitsland is Falke hierdoor ook marktleider met een aandeel van 30% in de beenmode markt en ook in Nederland heeft Falke een groot aandeel in de markt.

Assortiment Falke sokken

In het aanbod van Elzinga Kousen vindt u een groot aanbod kniekousen, legwarmers,  sokken, panty’s, sloffen. Zo zijn er diverse maten en kleuren beschikbaar bij de sokken en vindt u daarnaast ook sokken voor baby’s en kinderen. 

Andere populaire merken die ook soortgelijke producten aanbieden zijn onder andere Oroblu en Wolford.

Ook behoefte aan een set sokken van hoge kwaliteit met een mooi design? Bestel vandaag nog online een set sokken van het merk Falke in de webshop van Elzingakousen.nl

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!