Sneakersokken

We staan er wellicht niet zo bij stil, maar feit blijft dat slecht passende sokken net zo vervelend zijn als slecht passende schoenen. Zelf hebben we dit wel in de gaten. We kopen wel nieuwe als onze sokken niet lekker zitten. Bij kinderen is het echter een ander geval. Het is daarom belangrijk om goed in de gaten te houden of uw kind zijn of haar sokken nog wel goed past en tijdig een maatje groter aan te schaffen.

Naast de maat is ook het type sokken van belang. Draagt uw kind regelmatig sportieve schoenen, dan zijn sneakersokken werkelijk ideaal. Bij sneakersokken komt het boordje net boven de rand van de schoen uit. Sneakersokken voelen prettig aan, zitten comfortabel en zorgen dat uw kinderen geen last hebben van wrijving en blaren.

Bij Elzinga vindt u een breed aanbod aan sneakersokken voor zowel jongens als meisjes, welke in vele leuke kleurtjes verkrijgbaar zijn. Onze sneakersokken voor kinderen zijn overigens van een prima kwaliteit, wat betekent dat ze langer mee gaan. Zo verkopen wij onder andere Bonnie Doon en Falke, beide gevestigde namen op het gebied van beenmode.

Sneakersokken voor kinderen zijn heel simpel te bestellen via onze webshop.

Blijkt achteraf dat de voetjes van uw kinderen toch sneller zijn gegroeid dan u dacht, dan kunt u uw bestelling weer retourneren, mits u dat binnen zeven dagen doet.


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Verfijn je selectie
Brands
  1. Bonnie Doon
Kleur
  1. Blauw
  2. Wit
  3. Zwart
Merk
  1. Bonnie Doon
Prijs
  1. € 3,00 - € 3,99
  2. € 4,00 en meer

769 beoordelingen

9.4

Ruime keuze in Panty's Snelle Levering

Gert op 10 mei

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!