Kinderpanty's

Tijdens de koudere maanden is het van belang dat u uw kleintjes met een comfortabel en warm gevoel naar school kunt sturen. Zeker wanneer ze in die fase zitten dat ze weigeren een broek aan te doen en alleen maar rokken en jurken aan willen! Ach ja, die fase hebben de meeste van ons zelf toch ook gehad? Is het buiten te fris om ze met blote benen te laten gaan? Geen probleem. Bij Elzinga zorgen we altijd voor een mooie selectie aan kinderpanty’s.

Onze kinderpanty’s zijn van een uitstekende kwaliteit. Ze zijn niet alleen duurzaam maar beschikken ook over een goede pasvorm, zodat irritaties tot een minimum worden beperkt.

Bij Elzinga zijn we ons er ook van bewust dat kinderen erg hard groeien. Vaak gaat dat een stuk sneller dan we zelf door hebben. Daarom houden we de prijzen van onze kinderpanty’s altijd zo laag mogelijk.

Uw kleine fashionista zal wild zijn van onze kinderpanty’s!

Bekijk onze kinderpanty’s en plaats meteen uw bestelling. Zoekt u toevallig zelf ook een panty? Komt dat even mooi uit. Wij hebben namelijk een ruim assortiment panty’s voor dames. Of u nu op zoek bent naar basispanty’s, fantasiepanty’s, zomerpanty’s of gekleurde panty’s, bij ons heeft u keuze te over. Bovendien mag u bij ons een hoogwaardige kwaliteit verwachten.

Wacht niet langer en profiteer van onze voordelige prijzen en uitstekende service.

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Verfijn je selectie
Brands
  1. Bonnie Doon
  2. Bonnie Doon
Kleur
  1. Beige
  2. Goud / Zilver
  3. Huidtint
  4. Wit
Dikte
  1. 20 denier
  2. 30 denier
Merk
  1. Bonnie Doon
Prijs
  1. € 8,00 en meer

769 beoordelingen

9.5

Ruime keuze in Panty's Snelle Levering

Gert op 10 mei

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!