Kindermaillots

De mogelijkheden zijn eindeloos als het aankomt op kleuren en motiefjes voor kindermaillots. Van neutrale kleuren die prima geschikt zijn om naar school aan te doen, tot felle kleuren, strepen en stippen om in te spelen en thuis te dragen – onze collectie kinderpanty’s zal meisjes van alle leeftijden aanspreken.

Kindermaillots zijn ideaal wanneer u een dochter heeft die er graag als een prinsesje bijloopt. Veel meisjes willen het liefst elke dag een jurk aan, maar het onstuimige Hollandse weer leent zich daar niet altijd voor. Een goede oplossing is om uw kind een maillot onder de jurk te laten dragen. Zo kan ze altijd haar favoriete jurken aan, zonder dat u zich druk hoeft te maken dat ze het wellicht koud krijgt.

Neem een kijkje in onze collectie kindermaillots en check meteen even wat we nog meer hebben in ons assortiment kinder beenmode. U vindt bij ons namelijk ook een ruim aanbod aan kindersokken, huissokken en panty’s. Daarnaast hebben we ook hele leuke kniekousen voor kinderen. Ook deze zijn ideaal om onder jurkjes en rokjes aan te doen en te voorkomen dat uw kind het koud krijgt. En ze staan nog hartstikke leuk ook! Al onze kindermaillots en andere artikelen op het gebied van beenmode kunt u snel en simpel via de online shop bestellen. Mocht achteraf blijken dat u zich toch heeft verkeken op de maat, dan kunt u uw aankoop binnen zeven dagen aan ons retour sturen.


Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Verfijn je selectie

769 beoordelingen

9.4

Ruime keuze in Panty's Snelle Levering

Gert op 10 mei

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!