Shoppen op
  1. Merk: Verwijder Dit Item Burlington

Kniekousen

Sokken zijn een uitstekend voorbeeld van iets dat erg belangrijk is in ons leven, maar dat we beschouwen als iets triviaals.

Probeer er maar eens goedgekleed uit te zien in een net pak wanneer u geen sokken aan heeft. Of ga eens voetballen, snowboarden of schaatsen zonder sokken aan.

Het dragen van kniekousen in plaats van enkelsokken is afgeleid van het geloof dat een echte heer nooit ongewild zijn blote been moet laten zien. Dat concept is natuurlijk een beetje ouderwets, maar een blik op een wit, harig been terwijl u een mooi zwart pak draagt kan inderdaad een beetje afleidend zijn. In de praktijk blijkt het lastig te vermijden, omdat de meeste sokken voor heren niet verder dan halverwege de kuiten op zijn te hijsen. Tenzij u gaat voor kniekousen!

Wij hebben een mooi aanbod aan kniekousen voor heren van onder anderen Falke en Hudson. Hiermee bent u verzekerd van een optimale pasvorm en lange levensduur van uw sokken. De sokken knellen niet en voelen aangenaam aan. Probeert u het eens uit!

We hebben diverse kleuren om uit te kiezen, zodat u altijd een paar kniekousen heeft die bij uw outfit passen.

Mocht u toch de voorkeur geven aan andere sokken, dan kunnen wij u daar ook bij van dienst zijn. Naast kniekousen vindt u namelijk nog veel meer heren beenmode in onze webshop, zoals basis herensokken, casual en zakelijke sokken en huissokken.

Lees meer

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina