Huissokken

Heeft u tijdens de winter ook regelmatig de neiging om zowat in uw verwarming te kruipen? U bent de enige niet! Helaas, vloerverwarming is niet voor iedereen een optie. Uw lichaam reageert op koude temperaturen voor de bloedtoevoer naar uw handen en voeten te verminderen. Dat is de reden waarom onze handen en voeten altijd het eerste koud worden, en over het algemeen ook kouder aanvoelen dan de rest van uw lichaam. Koude voeten zijn een veelvoorkomend verschijnsel, maar gelukkig kunnen ze heel eenvoudig voorkomen worden.

Tijdens de koudere maanden zijn wollen huissokken zeer geschikt om binnen te dragen. Wol is ademend, absorbeert vocht, houdt de warmte binnen en vormt een mooi kussentje voor uw voeten. Wellicht denkt u bij wollen sokken aan jeuk en kriebels, maar tegenwoordig zijn er zeer mooie soorten wollen sokken die ervoor zorgen dat uw voeten warm blijven, zonder dat u last heeft van jeuk. Mocht u wol toch niet prettig vinden, dan kunt u ook voor katoenen of nylon sokken gaan, of sokken welke uit meerdere materialen bestaan.

Onze huissokken zijn voorzien van zolen met antislip nopjes, om te voorkomen dat u uitglijdt op een gladde vloer. Ook bieden we huissokken en zachte pantoffels die voorzien zijn van een verstevigde zool, zodat u er nog langer plezier van kunt hebben.

Verwen uzelf ook eens en bestel ook zo’n heerlijk comfortabel paar huissokken bij Elzinga. Zo komt u de barre winter wel door!

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Verfijn je selectie

Actieve filters:

  1. Falke
Prijs
  1. € 10,00 - € 19,99
  2. € 30,00 en meer
Kleur
  1. Blauw
  2. Grijs
  3. Zwart
Brands
  1. Falke

769 beoordelingen

9.4

Ruime keuze in Panty's Snelle Levering

Gert op 10 mei

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!