Shoppen op
  1. Merk: Verwijder Dit Item Tommy Hilfiger

Herenondergoed

Er was een tijd waarin mannen niet zoveel keus hadden als het op herenondergoed aankwam. Gelukkig is dat vandaag de dag wel anders. Tegenwoordig hebben mannen bijna net zoveel keuze als vrouwen.

De grootste veranderingen ten opzichte van vroeger zitten hem in de materialen. Die lange wollen onderbroeken behoren tot het verleden. We kunnen nu kiezen uit katoen, polyester, zijde en combinaties van verschillende stoffen.

Het maakt niet zoveel uit of u de voorkeur geeft aan boxers, boxershorts of slips. Belangrijker is dat u uw herenondergoed tijdig vervangt. Gaatjes, scheurtjes en sporen van slijtage zijn echt not done!

Daarnaast is het van belang om voldoende ondergoed in de kast te hebben liggen. Tien stuks is toch wel het minimum. Zo heeft u een paar voor elke dag van de week, plus drie extra. Wanneer u regelmatig sport, heeft u er meer nodig. Het is ten slotte wel zo fijn als u na het sporten lekker schoon ondergoed aan kunt doen.

Wanneer u niet tevreden bent met uw huidige herenondergoed, probeert u dan eens wat andere merken uit.

Bij Elzinga verkopen we herenondergoed van hoogwaardige kwaliteit, voor optimaal comfort en een lange levensduur. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog uw herenondergoed via de webshop.

Wellicht is uw sokkenlade ook aan een update toe? Dat komt goed uit, want we hebben ook een mooi aanbod aan beenmode voor heren. Hierbij kunt u denken aan basis herensokken, sneakersokken, casual en zakelijke sokken, kniekousen en comfortabele huissokken. Kortom, bij ons vindt u voor ieder wat wils!

Lees meer

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina