Happy Socks

Happy Socks

De meeste heren sokken zijn van een prima kwaliteit, maar ze zijn doorgaans wel een beetje… saai. Mag het wat u betreft wel wat vrolijker? Bent u niet bang om op te vallen door de sokken die u aan heeft? Neemt u dan eens een kijkje in onze sokken collectie van het merk Happy Socks! Dit uit Zweden afkomstige merk maakt de leukste en meest kleurrijke sokken voor dames én heren!

Over Happy Socks

Happy Socks werd in 2008 opgericht door de vrienden Mikael Söderlindh en Viktor Tell. Zij hadden de missie om vrolijkheid te verspreiden door iets alledaags van een kleurrijk en creatief design te voorzien. Hun concept leidde uiteindelijk tot een geweldig ontwerperscollectief dat zich dagelijks bezighoudt met het ontwerpen van sokken met opvallende kleurencombinaties en originele dessins. Ze werken ook samen met allerlei bekende creatievelingen, waaronder de filmmaker Robert Rodriguez, rapper Snoop Dogg, modefotograaf David LaChapelle en de legendarische Japanse artiest Sk8thing.

Uiteraard zijn alle Happy Socks van een prima kwaliteit! Happy Socks is inmiddels uitgegroeid tot een zeer succes label en wordt in meer dan 90 verschillende landen verkocht. Bij Happy Socks vinden ze overigens dat mensen zelf moet kunnen bepalen welke sokken ze willen dragen. Daarom zijn alle sokken van Happy Socks unisex!

Waar koop ik Happy Socks?

Elzinga Kousen biedt u Happy Socks in een breed scala aan modellen, voor elke gelegenheid en elke stijl. Wij hebben de Happy Socks waar iedereen blij van wordt! Wanneer u uw Happy Socks koopt bij Elzinga Kousen, bent u altijd verzekerd van een veilige transactie, een snelle levering én een gratis verzending bij besteding van €70 of meer. Daarbij heeft u bij elke bestelling recht op een zichttermijn van 14 dagen. Neem op uw gemak een kijkje in ons actuele Happy Socks aanbod en profiteer van onze uitstekende service. 

Lees meer

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.