Casual en zakelijk

Een goed passend, kwalitatief hoogwaardig pak kan echt heel mooi zijn. Toch zijn het niet alleen de kleren, maar ook de details die de man maken. Het totaalplaatje wordt grotendeels gemaakt door de extra’s – die subtiele details die wat kleur toevoegen, en laten zien dat u weet hoe u zich moet kleden. Manchetknopen, stropdassen… en sokken.  

Als u niet elke dag een pak draagt, hoeft u echt niet in chique sokken te investeren. Chique sokken zijn dunner en delicater dan bijvoorbeeld basis herensokken, maar staan wel erg mooi! Het is meestal een kwestie van uitproberen wat u prettig vindt zitten in uw nette schoenen.

Of u nu gaat voor luxe of eenvoud, feit blijft dat de sokken die u dagelijks draagt comfortabel moeten zijn. Daarnaast is het ook fijn als ze vochtabsorberend zijn en er goed uit zien.

Het is raadzaam om te investeren in comfortabele sokken van een goede kwaliteit katoen, wil, acryl of polyester. Ga voor kleuren waarvan u weet dat u ze gemakkelijk met de rest van uw kleding kunt combineren. U zou het uzelf toch niet moeilijker maken dan het is?

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan casual en zakelijke sokken voor heren. Met deze sokken aan kunt u met een gerust hart uw schoenen uit trekken!

Naast casual en zakelijke sokken beschikken wij tevens over een collectie sportsokken en sneakersokken voor heren. Of zijn de Happy socks voor heren wellicht ook iets voor u?

Lees meer

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina