Shoppen op
  1. Dikte: 20 denier Verwijder Dit Item 15 denier Verwijder Dit Item

Falke panty's

Als u regelmatig rokken of jurken draagt, dan heeft u wellicht ook behoefte aan panty’s van hoge kwaliteit. Panty’s zijn perfect om te dragen tijdens frisse dagen, aangezien ze voor een extra laagje zorgen. Daarnaast zorgen panty’s vaak voor een nette en verzorgde uitstraling. Bij de Falke panty’s bent u verzekerd van een goede kwaliteit en u heeft keuze uit diverse modellen en kleuren.

 

Kenmerken van de panty’s van Falke

Het vinden van een mooie panty is geen probleem bij het merk Falke. U heeft namelijk keuze uit diverse modellen, kleuren en finishes, zodat u altijd een artikel vindt dat bij u past. Zo kunt u kiezen voor een glanzende of voor een matte panty. De Falke panty’s zijn verkrijgbaar in meerdere diktes, bijvoorbeeld 30 denier, 50 denier en 100 denier. U kunt daardoor zelf bepalen hoe warm en minder doorzichtig de panty moet zijn. De panty’s van Falke zijn verkrijgbaar in diverse neutrale kleuren, waaronder beige, zwart, donkerblauw en donkergrijs. Dit maakt de panty’s makkelijk te combineren met diverse rokken en jurken. Falke biedt naast panty’s voor vrouwen tevens panty’s voor meisjes aan. Wilt u ook nog even kijken bij de soortgelijke producten van Falke? In onze webshop bieden wij ook de Falke leggings en de Falke maillots aan. De leggings kunt u makkelijk combineren met diverse sokken en de maillots zorgen voor warmte tijdens de koudere maanden.

 

Falke panty’s kopen

Als u enkele mooie Falke panty’s heeft gezien, dan kunt u die snel en gemakkelijk bestellen via de webshop. Bij bestellingen van meer dan €70,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Heeft u uw producten ontvangen en bent u niet tevreden? U mag de producten zonder reden binnen 14 dagen retourneren. Wij bieden u het grootste aanbod aan topmerken online aan, waardoor u altijd mooie artikelen kunt vinden.

Lees meer

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina