Falke kousen

Het afstemmen van uw sokken op het seizoen zorgt voor aangenaam warme of koele voeten. Terwijl u  in de zomer waarschijnlijk luchtige korte sokken draagt, voelen warme hoge sokken in de winter fijn aan. De Falke kousen zijn gemaakt van stoffen met een hoe kwaliteit en dankzij het hoge model houden ze uw voeten en onderbenen warm. U heeft bij Falke keuze uit diverse kleuren en modellen met andere kenmerken.

 

Kenmerken van de kousen van Falke

Bij de kousen van Falke kunt u qua lengte kiezen uit kniekousen en kousen die tot halverwege het onderbeen komen. Naast de gewone kousen heeft Falke ook speciale kousen die helpen bij het tegengaan van vermoeide benen die ontstaan door lang te staan of te zitten. Bij het uitzoeken van Falke kousen kunt u letten op de kleur of op het patroon. Enkele modellen hebben namelijk verticale strepen, waarbij de strepen, de hak en de tenen een andere kleur hebben. U kunt daarnaast kiezen voor een kous met een effen kleur. Enkele voorbeelden van kleuren zijn zwart, grijs en blauw. U kunt de kousen combineren met bijvoorbeeld zakelijke schoenen of met laarzen. Op onze website kunt u nog meer mooie producten van Falke bekijken. Zo heeft u bij de Falke sokken ook keuze uit veel verschillende modellen. Deze sokken kunt u elke dag dragen. Voor sokken met een zakelijke uitstraling kunt u kijken bij de Falke Airport collectie.

 

Falke kousen kopen

Wilt u de Falke kousen kopen vanuit uw eigen huis? Dan kunt u een bestelling plaatsen in onze webshop. Al meer dan 40 jaar is Elzinga Kousen een specialist in beenmode. Als u voor meer dan €70,- aan artikelen bestelt, dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Het retourneren van uw aankopen kan binnen 14 dagen en u hoeft geen reden op te geven. 

Lees meer

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina