Shoppen op
  1. Prijs: Verwijder Dit Item € 20,00 en meer

Falke catspads

Veel mensen trekken graag hun schoenen uit als ze thuiskomen om comfortabel op sokken rond te kunnen lopen. Bij gladde vloeren loopt u dan wel het risico om uit te glijden. Het merk Falke heeft daar iets op bedacht. Met de Falke catspads, sokken met antislip nopjes, heeft u meer grip en glijdt u niet snel uit. U kunt met deze sloffen gerust en comfortabel thuis rondlopen. 

Kenmerken van de catspads van Falke

De catspads van Falke zijn zowel verkrijgbaar voor volwassenen als voor baby’s. Met de catspads voor baby’s voorkomt u dat uw baby wegglijdt tijdens het opstaan en zich bezeert. Deze speciale sloffen zijn voornamelijk gemaakt van katoen waardoor ze aangenaam aanvoelen. De Falke catspads voor volwassenen hebben een verloop en ze bevatten een elastisch materiaal waardoor ze een zo comfortabel mogelijke pasvorm hebben. De badstof aan de binnenkant en de wol houdt uw voeten warm, waardoor de sloffen erg geschikt zijn om te dragen tijdens de koude maanden. De catspads van Falke zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder zwart, lichtgrijs en blauw. De zool van de sloffen is bij elk model grijs. Bij het merk Falke kunt u terecht voor nog meer fijne sokken. De Falke anti slip sokken zorgen net als de catspads ervoor dat u niet uitglijdt op een gladde vloer. Voor fijne sokken die geschikt zijn voor elke dag kunt u bij de Falke sokken kijken.

Falke catspads kopen

Wilt u de Falke catspads bestellen? Via onze webshop kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. Wij brengen geen verzendkosten in rekening voor bestelling boven de €70,-. Als u niet tevreden bent met uw bestelde artikelen, dan mag u ze binnen 14 dagen retourneren. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven. Doordat wij het grootste aanbod aan topmerken online bieden, heeft u altijd genoeg keuze. 

Lees meer

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina