Voetjes en shortsocks

Voetjes en shortsocks zijn ideaal voor wie geen oncharmante sokken boven haar schoenen uit wil laten komen.

Voetjes zijn onmisbaar wanneer u bijvoorbeeld pumps of flats draagt. De voetjes absorberen zweet en zorgen dat uw schoenen niet gaan schuren, zoals vaak het geval is wanneer u met blote voeten in uw schoenen stapt. Door het dragen van voetjes worden blaren en andere vervelende irritaties aan uw voeten voorkomen. Bovendien zijn de voetjes zo ontworpen dat ze niet zichtbaar zijn wanneer u uw schoenen aan heeft. Ideaal voor de warmere dagen zijn de Fresh Up voetjes, die uw voeten niet alleen koel houden, maar ook nare geurtjes neutraliseren en zorgen voor een optimaal comfort. Daarnaast hebben we zogeheten toe covers, sokjes die alleen uw tenen en de bal van uw voet bedekken. Deze zijn onmisbaar voor schoenen met een open hiel.

Shortsocks zijn ideaal voor dichte schoenen. Deze laag uitgesneden sokjes beschikken reiken, afhankelijk van welke u koopt, tot net onder of net boven de enkels. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld sneakers of enkellaarsjes draagt.

Onze voetjes en shortsocks zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Bekijk het actuele aanbod in onze online shop en plaats uw bestelling. De voetjes en shortsocks van uw keuze worden dan zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd. Bent u toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? Dan kunt u uw bestelling binnen zeven dagen aan ons retour sturen. Daar doen we helemaal niet moeilijk over bij Elzinga kousen!

Lees meer

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina