Steunartikelen

Wanneer we het hebben over steunartikelen, denken we vaak aan onfraaie of ouderwetse panty’s of kousen. Tegenwoordig zijn er echter zeer mooie steunartikelen verkrijgbaar, in vele modieuze kleuren en modellen, in mat of glans uitvoering. Deze zijn verkrijgbaar in onze online shop.

Steunartikelen, zoals steunpanty’s of steunkousen, kunnen verlichting en ontspanning bieden wanneer u last heeft van vermoeide benen, gezwollen enkels of tintelende voetjes. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de benen en voeten worden ondersteund. Het dragen van steunpanty’s of steunkousen kan lichamelijke aandoeningen zoals vochtophopingen, oedeem, spataderen, trombose en Restless Leg Syndrome (RLS) helpen voorkomen en verminderen. Steunpanty’s en kousen zijn niet alleen geschikt voor mensen met lichamelijke klachten, maar ook ideaal voor iedereen die bijvoorbeeld veel moet reizen, staan of zitten. Bovendien zien ze er net zo uit als gewone panty’s en kousen – het valt dus niet op dat u steunartikelen draagt. Verder hebben wij ook slimming panty’s die uw benen er slanker uit laten zien, panty’s die uw billen een push-up effect geven, panty’s die uw buik platten laten lijken en panty’s die de gevreesde muffin top als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Onze steunartikelen zitten ook nog eens heel comfortabel. Kortom, voor gezonde en mooie benen kiest u voor steunpanty’s en steunkousen.

Wij verkopen steunartikelen van kwalitatief hoogwaardige merken, zoals Kunert, Oroblu en Bahner. Deze zijn heel eenvoudig online bij ons te bestellen. Bekijk direct ons aanbod en bestel vandaag nog uw comfortabele steunpanty’s of steunkousen.

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2