Sportsokken

Voor wie regelmatig sport, en daarbij sportschoenen draagt, zijn een paar degelijke sportsokken zeker niet overbodig. Blote voeten in uw sportsokken gaan meestal na een paar minuten al irriteren en schuren, wat tot blaren kan leiden. Gewone sokken zijn vaak te dun, bieden onvoldoende absorptievermogen en zitten niet prettig bij het sporten. En in een sportwinkel is het soms lastig om comfortabele sportsokken voor dames te vinden. Bij gebrek aan beter zien we onszelf maar al te vaak gedwongen om dan maar heren sportsokken aan te schaffen. Maar nu u ons heeft gevonden hoeft dat niet meer. Wij hebben namelijk zeer mooie sportsokken, speciaal voor dames!

Zo bieden wij een paar dames sportsokken van Falke, die speciaal ontwikkeld zijn om vocht naar buiten te ‘filteren.’ Hierdoor blijven uw voeten droog en worden blaren voorkomen. De sokken beschikken over een optimale pasvorm en de druk van uw schoenen wordt door de sokken opgevangen. Zo wordt sporten ineens een stuk leuker!

U kunt uw dames sportsokken heel eenvoudig bestellen via onze webshop. Wanneer u dan toch gaat bestellen, bekijkt u dan meteen even wat we nog meer voor u in ons assortiment hebben. Wellicht heeft u nog behoefte aan een hemdje, een paar mooie slips of een leuke basislegging. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd. Mocht iets u toch niet bevallen, dan kunt u uw aankoop binnen zeven dagen aan ons retourneren. Zo ziet u maar, online winkelen bij Elzinga is betrouwbaar en makkelijk!

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Verfijn je selectie
Brands
  1. Falke
Kleur
  1. Beige
  2. Blauw
  3. Grijs
  4. Rood
Merk
  1. Falke
Prijs
  1. € 20,00 en meer

769 beoordelingen

9.4

Ruime keuze in Panty's Snelle Levering

Gert op 10 mei

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!