Overknees

Overknees zijn sokken die tot over de knieën reiken. Ze zijn een fantastisch hulpmiddel om uw outfit op te leuken of wat spannender te maken!

Overknees trekken de aandacht omhoog en weg van de kuiten. Ze laten uw benen langer lijken. Overknees van zachte breisels en ribtexturen kunnen uw benen ook slanker doen ogen.

Met name in het najaar zijn overknees een super coole trend. Het ziet er chique en leuk uit, en u kunt zelf bepalen op wat voor manier u ze wilt dragen. Draag uw overknees over een panty heen om een laagjeseffect te creëren of combineer ze met denim shorts of een jurkje. Bent u bang dat het er een beetje te provocerend uitziet? Dan kunt u, om het sexy effect wat temperen, kiezen voor overknees met een grove textuur. Daarnaast kunt u uw overknees combineren met een comfortabele oversized trui of een lange cardigan om het geheel uit te balanceren. U kunt natuurlijk ook gaan voor kniekousen – daarvan hebben we namelijk ook een hele mooie collectie! Kniekousen zijn net even wat minder uitdagend dan overknees en zorgen toch voor een leuk effect.

Of u nu comfortabele en warme sokken zoekt om de ijzige winterdagen mee door te komen, een modestatement wilt maken, een alternatief voor het dragen van laarzen zoekt, of gewoon houdt van de look, overknees zijn ideaal!

Bestel meteen uw overknees in onze online shop!

Lees meer

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina