Basissokken

Heeft u moeite om twee dezelfde sokken te vinden? Zitten uw sokken vol gaten? Bent u al door uw schone sokken heen als u een paar dagen geen was heeft gedraaid? Hoog tijd voor nieuwe! Bij Elzinga kousen bent u aan het juiste adres, want wij hebben een ruim assortiment aan basissokken voor dames.

Laat u vooral niet afschepen met sokken van een slechte kwaliteit. Deze slijten sneller en bovendien zitten sokken die slecht passen simpelweg niet lekker. Wij hebben een breed aanbod aan sokken van een uitstekende kwaliteit, die dus langer mee gaan. Bekende merken zoals Bonnie Doon, Falke en Hudson zijn bij ons verkrijgbaar. We hebben katoenen en wollen basissokken in verschillende leuke kleurtjes, die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Prima geschikt voor elke gelegenheid, of u nu heel actief bezig bent, of juist niet. Draagt u graag dunne sokken of geeft u de voorkeur aan een wat dikkere stof? Wij hebben het allemaal.

Om de levensduur van uw sokken te verlengen, raden wij aan om uw sokken niet te heet te wassen, ze niet in de droger te doen en ze niet te strijken. Wanneer u deze richtlijnen in acht neemt, zullen ze een stuk minder snel slijten en kunt u veel langer plezier hebben van uw sokken.

Bekijk ons actuele aanbod in de online shop en bestel uw basissokken bij Elzinga. Lekker makkelijk toch?

Lees meer

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina