Zomerpanty's

Wanneer het weer wat warmer wordt, betekent dat niet dat u uw favoriete beenmode dan maar in de kast moet laten liggen. De juiste panty kan uw look helemaal afmaken, vandaar dat we ook een mooie selectie aan zomerpanty’s voor u hebben.

Huidkleurige zomerpanty’s geven de illusie dat u blote benen heeft, en geven toch een zekere mate van bedekking. Zijn uw benen helemaal klaar voor de zomer? Oneffenheden, stretchmarks, scheerbultjes, blauwe plekken, muggenbulten, verkleuringen, een droge huid en haartjes zijn met een zomerpanty ineens een stuk minder zichtbaar en uw benen zien er mooi egaal en glanzend uit. U kunt dus met een gerust hart uw benen laten zien, zonder dat u zich druk hoeft te maken over zichtbare oneffenheden op uw benen.

Een ultradoorzichtige panty (van 10 denier of minder) geeft de indruk van blote benen. Perfect voor de zomer dus. Zomerpanty’s zijn elegant en subtiel, en u hoeft zich geen ongeluk te zweten. Ideaal voor die zomerse dagen wanneer u een rok naar uw werk moet dragen, maar het te warm is voor een alledaagse panty. Daarnaast hebben we ook zomerpanty’s die een subtiele glans aan uw benen geven.

Als het op zomerpanty’s aankomt, is zijde het ideale materiaal. Deze natuurlijke stof laat uw huid ademen.

Bent u van plan om open schoenen te dragen, dan raden we u aan om een teenloze zomerpanty aan te schaffen. Deze zijn speciaal ontworpen voor schoenen met een open teen en laten het lijken alsof u geen panty draagt.

Lees meer

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina