Net en kanten panty's

Net en kanten panty’s zijn natuurlijk ideaal voor intieme en romantische gelegenheden. Maar gecombineerd met de juiste outfit en accessoires kunnen ze ook heel goed werken voor een alledaagse look!
Net en kanten panty’s kunnen een mooie textuur aan uw outfit geven.

Elzinga kousen biedt zowel fijne als grove netpanty’s, en alles daar tussen in. Bent u bang dat een visnetpanty net even te pikant is om naar uw werk te dragen, kies dan voor een wat fijnere variant en zorg dat u de rest van uw outfit simpel houdt. Op die manier kunt u uw look een subtiele touch geven. Dichte schoenen zijn overigens een aanrader als u netpanty’s draagt – anders ziet het geheel er wat rommelig uit. Voor een meer casual look kunt u een netpanty combineren met wollen beenwarmers.

Kanten panty’s kunnen er, afhankelijk van de kleding en accessoires waarmee ze worden gecombineerd, romantisch, elegant, verfijnd, gewaagd en/of sexy uit zien.

U creëert het beste effect door uw kanten panty’s te combineren met een simpele outfit en effen kleuren, zoals zwart, beige of donkerblauw. U kunt er ook voor kiezen om uw kanten panty te combineren met iets casuals of “mannelijks,” om zo het vrouwelijke uit te balanceren. Denk bijvoorbeeld aan en kanten panty met een oversized trui, een flanellen blouse of denim shorts. Zo kunt u kant dragen zonder er te meisjesachtig uit te zien.

Om uw benen slanker te laten lijken kunt u uw outfit combineren met een paar schoenen in dezelfde kleur als uw panty. 

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Verfijn je selectie
Prijs
  1. € 10,00 en meer
Kleur
  1. Huidtint
  2. Zwart
Merk
  1. Falke
  2. Oroblu
Dikte
  1. 15 denier
  2. 20 denier
Brands
  1. Falke
  2. Oroblu

769 beoordelingen

9.4

Ruime keuze in Panty's Snelle Levering

Gert op 10 mei

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en alle trends op het gebied van beenmode!