Basispanty's

Een aantal mooie, degelijke panty’s die u bij elke gelegenheid kunt dragen zijn essentieel in de garderobe van elke vrouw. Een paar huidskleurige en donkerkleurige basispanty’s zorgen dat u bij elke outfit altijd een passende panty heeft.

Het is erg handig om een aantal panty’s met zowel een lage als een hoge denierwaarde in de kast te hebben liggen. Een panty met een lage denierwaarde is dunner en doorzichtiger, en daarom ideaal voor de zomer. In de winter is het fijn om een wat dikkere panty te dragen, zodat uw benen lekker warm blijven. Panty’s met een hoge denierwaarde zijn eveneens zeer geschikt om onder een formele outfit te dragen.

Daarnaast is het fijn om altijd een extra panty in dezelfde kleur achter de hand te hebben, voor het geval u onverhoopt een ladder in uw panty krijgt. Twee huidskleurige panty’s en twee zwarte panty’s zijn een mooi begin! Zo hoeft u zich in elk geval niet druk te maken en heeft u altijd een geschikte panty, wat u ook aandoet.

Onze basispanty’s zijn zeer veelzijdig, zonder gecompliceerde of opvallende details. Ze zijn daarom uitermate geschikt voor elke outfit en gelegenheid.

Zoekt u een panty voor een bepaalde gelegenheid en denkt u deze maar een keer te dragen? Dan kunt u voor een van onze voordelige basispanty’s gaan. Wilt u echter langer plezier hebben van uw basispanty, dan raden wij u aan om een panty van een bekend merk aan te schaffen. Panty’s van exclusieve merken als Wolford zijn van een hoogwaardige kwaliteit, wat betekent dat u er langer plezier van kunt hebben.

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2