Panty's

Heeft u panty’s nodig? Dan bent u bij Elzinga kousen aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan diverse panty’s in vele kleuren en denierwaarden, waaronder basispanty’s, fantasiepanty’s, kanten panty’s en zomerpanty’s. Ook voor zwangerschapspanty’s kunt u bij ons terecht.

Wanneer u panty’s gaat aanschaffen is het van belang te bedenken voor welke gelegenheid, bij welke outfit en bij welke temperaturen u de panty’s zult dragen. 

Een van de belangrijkste dingen om op te letten wanneer u panty’s gaat aanschaffen, is de maat. Vaak hebben we de neiging om kleding en schoenen een maatje te klein te kopen. Maar wanneer het op panty’s aankomt, is dat een no-go! Een te kleine panty zorgt voor de gevreesde muffin top. Bovendien zit het niet lekker en belemmert het de bloedsomloop. Zit u tussen twee maten in? Koop dan altijd de grotere maat.

De denierwaarde geeft de doorzichtigheid van de stof aan. Hoe lager de denierwaarde, hoe doorzichtiger de panty. Een lage denierwaarde betekent meestal ook dat de panty kwetsbaarder is en, indien er niet voorzichtig mee om wordt gegaan, sneller kapot zal gaan. Wanneer u graag een doorzichtige panty wilt, maar u niet druk wilt maken over ladders, kunt u het beste gaan voor een denierwaarde van ten minste 20. De grens tussen doorzichtig en ondoorzichtig ligt op ongeveer 40 denier (afhankelijk van het soort materiaal).

Naast de denierwaarde heeft u ook nog de keuze uit verschillende materialen. Zo hebben wij panty’s van nylon, polyamide, polyurethaan en lycra, of combinaties hiervan.

We hebben degelijke basispanty’s welke elke dag gedragen kunnen worden. Daarnaast bieden we ook bijzondere fantasiepanty’s en visnetpanty’s en kanten panty’s voor gelegenheden.
Neemt u op uw gemak eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment! 

Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 63 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 63 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3