Shoppen op
  1. Dikte: 40 denier Verwijder Dit Item 15 denier Verwijder Dit Item
  2. Prijs: Verwijder Dit Item € 10,00 en meer
  3. Kleur: Verwijder Dit Item Huidtint

Pantykniekousen

Wanneer heeft u voor het laatst aandacht besteed aan wat u in uw schoenen stopt? Veel van ons zijn verslaafd aan schoenen, maar besteden weinig tot geen aandacht aan wat we aan onze voeten doen voor we in onze schoenen glijden. De trend van het moment: pantykniekousen! Pantykniekousen zijn niet alleen veelzijdig en modieus, maar ook nog eens prima betaalbaar.

Laat dit seizoen uw benen én uw sokken zien! Draag pantykniekousen in plaats van sokken in de zomer, zodat u het niet te warm krijgt. Experimenteer vooral met leuke kleurtjes!

Bij Elzinga verkopen we pantykniekousen van bekende beenmodemerken zoals Oroblu, Kunert, Hudson en Wolford. Pantykniekousen zijn verkrijgbaar in vele smaken: effen, doorzichtig, ondoorzichtig, mat, glanzend, praktisch, simpel of sexy. Draag simpel zwart of huidskleur voor een chique look, of ga voor een kleurtje voor een speels effect. We hebben een breed scala aan modieuze kleuren om uit te kiezen.

Natuurlijk verkopen we niet alleen maar pantykniekousen. Ook op het gebied van sokken, panty’s, pantysokjes, hold ups en jarretelkousen bent u bij Elzinga aan het juiste adres. Kijk rustig rond op onze website en laat u verassen door het uitgebreide aanbod. Wanneer u een bestelling plaatst, zorgen wij dat u uw aankoop zo snel mogelijk krijgt thuisbezorgd. Shoppen vanuit uw luie stoel is toch heerlijk? Makkelijker kan het niet! Voortaan bestelt u uw beenmode dus gewoon online.

Lees meer

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina