Shoppen op
  1. Merk: Verwijder Dit Item Calvin Klein

Slips

Heeft u ‘s ochtends moeite met het vinden van geschikt ondergoed? Zitten al uw goede strings in de was of zijn uw slips hoognodig aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan dames slips van onder anderen Oroblu en Calida.

Iedere vrouw is anders en daar houden we rekening mee bij het samenstellen van onze collectie. De ene vrouw geeft de voorkeur aan strings, welke onmisbaar zijn onder strakke jeans en leggings, terwijl de andere vrouw het liefst een kanten slip draagt waar ze zich sexy en zelfverzekerd in voelt. Ook hebben we comfortabele boxers. Deze zijn perfect om onder een nauwsluitende jurk te dragen (ter voorkoming van de gevreesde ‘ondergoedlijntjes’), maar ook om in te sporten of te slapen. Voor wie regelmatig strak zittende kleding draagt, zijn een paar naadloze slips zeker geen overbodige luxe. Deze slips zijn speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van uw ondergoed onder strakke kleding te minimaliseren. U wilt toch zeker wel iets aan de verbeelding overlaten!

Bekijk ons ruime assortiment in de online shop en bestel vandaag nog een paar van die mooie slips. Ten slotte kan een vrouw nooit teveel ondergoed hebben!

Naast slips vindt u bij ons ook andere ondermode, waaronder hemdjes, body’s en shapewear. Om nog maar niet te spreken over het uitgebreide aanbod aan beenmode!

Lees meer

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina