Onderjurkje / rokjes

Onderjurkjes zijn veelzijdige kledingstukken die u op verschillende manieren kunt dragen. Veel vrouwen vinden het prettig om in een onderjurkje te slapen. Maar u kunt een onderjurkje ook als extra laag onder een jurk dragen.

Dat komt met name goed uit wanneer uw jurk enigszins doorschijnend is, of wanneer uw jurk eigenlijk te dun is voor het koude weer.

U kunt een onderjurkje zelfs als bovenkleding dragen. Combineer uw onderjurk bijvoorbeeld met een ruimvallend vest of draag het met een getailleerde blazer, nette rok en een paar pumps voor een formele look. Gaat u liever voor vrouwelijk stoer? Combineer uw onderjurkje dan met een leren jack en een paar laarzen. Wanneer u een onderjurkje als bovenkleding draagt, zorg er dan wel voor dat u er een naadloze BH onder draagt zodat deze niet zichtbaar is.

Onderrokjes zijn dan weer ideaal om onder rokken te dragen.

Wanneer u een onderjurkje bij Elzinga besteld, kijkt u dan meteen even naar wat we nog meer in ons assortiment hebben. Zo bieden wij ook zeer mooie naadloze slips, strings en boxers met een second skin effect – deze zijn perfect om onder strakke kleding te dragen. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan corrigerende ondermode en shapewear. Deze artikelen zijn speciaal ontworpen om uw sterke punten te accentueren en uw zwakke punten te verhullen.

Lees meer

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina