Hemdjes

Hemdjes zijn super veelzijdig; u kunt er in slapen en sporten, maar u kunt ze ook als extra laagje onder uw kleding dragen, of in plaats van een T-shirt. U kunt een hemdje over een BH dragen, of zonder BH, net wat u zelf het prettigst vindt.

Draag een hemdje bijvoorbeeld onder een blazer voor een formele look met een beetje vrouwelijke charme. Voor een meer casual look kunt u een hemdje combineren met een spijkerbroek.

U kunt er ook voor kiezen om twee hemdjes in verschillende kleuren over elkaar heen te dragen. Zorg er dan wel voor dat deze ongeveer dezelfde bandjes hebben – het is de bedoeling dat het onderste hemdje slechts een klein beetje onder het bovenste uit steekt.

Het dragen van een hemdje is tevens een eenvoudige manier om een te bloot decolleté in een laag uitgesneden jurk te bedekken. Datzelfde geldt voor een trui met een laag uitgesneden V-hals. Een hemdje in een contrasterende kleur kan een simpele top wat interessanter doen lijken.

Wij verkopen uitsluitend hemdjes van een hoogwaardige kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een goede pasvorm en kunt u lang plezier hebben van uw aankoop.

Naast hemdjes verkopen wij ook een ruim assortiment aan shirts, slips, onderjurkjes, body’s, shapewear en andere dames ondermode. Neemt u op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod en plaats vandaag nog uw bestelling.

Lees meer

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina