Body's

Een body (ook wel bodystocking genoemd) is een eendelig, nauwsluitend lingeriestuk dat het torso bedekt, en in sommige gevallen ook de armen.

Een body wordt meestal gedragen als ondergoed en is erg handig om in de kast te hebben liggen. Een body kan niet opkruipen zoals een hemdje, of afzakken zoals een slip. Wanneer u bukt als u een body draagt, hoeft u niet bang te zijn voor het ‘bouwvakkereffect’ of een blote rug.

Ondersteuning

Over het algemeen draagt men een body in plaats van ondergoed, maar indien u behoefte heeft aan wat meer steun, kunt u er tevens voor kiezen om een beha en/of slip onder uw body te dragen. Er zijn verschillende types body’s verkrijgbaar; sommige body’s zijn speciaal ontworpen om als lingerie te dragen, anderen zijn weer meer geschikt als ‘buitenkleding,’ bijvoorbeeld om in plaats van een T-shirt of hemdje onder een blouse te dragen.

Assortiment body's

Wij hebben schitterende body’s in ons assortiment van exclusieve merken zoals Wolford. Er zijn diverse modellen om uit te kiezen: mouwloze body’s (waarvan sommigen beschikken over spaghettibandjes), of body’s met korte, halflange of lange mouwen. Daarnaast zit er ook nog verschil in de hals – zo hebben we body’s met een laag uitgesneden hals, een ronde hals of een col. Genoeg keuze dus!

Body's bij Elzingakousen.nl

Neemt u op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment body’s en plaats vandaag nog uw bestelling in onze webshop. Uw bestelling wordt dan zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd.

Lees meer

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina