Shoppen op
  1. Merk: Verwijder Dit Item Bonnie Doon

Maillots

Maillots zijn niet alleen heel handige kledingstukken, maar ook essentieel voor de herfst- en wintergarderobe van elke vrouw. Maillots zijn leuk, modieus én ze houden ons warm! Wat wilt u nog meer?

Het is in Nederland vaker koud dan dat het warm is, en een paar degelijke maillots zijn dan ook geen overbodige luxe. Maillots zijn super veelzijdig en kunnen met elke outfit gecombineerd worden – van nette dame tot hippe fashionista en van rockchick tot studente.

Wie gedwongen is om zich aan te passen aan het kouder wordende weer, maar niet haar stijl wil compromitteren, moet zeker even in onze collectie maillots kijken. Maillots zijn ideaal om tijdens het najaar en in de winter te dragen onder een jurk, een rok of een paar shorts. Ze verbergen oneffenheden en maken het mogelijk om uw lente en zomerkleding ook tijdens de koudere dagen te dragen.

Hoe u uw maillots draagt is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke stijl en smaak, maar er zijn oneindig veel mogelijkheden. Een paar maillots in neutrale kleuren zoals zwart en donkerblauw zijn ideaal wanneer u ze met verschillende outfits wilt dragen, of liever niet teveel geld wilt uitgeven.

Tip: een donkerkleurige maillot gecombineerd met lichte schoenen kan u korter laten lijken. Kies in plaats daarvan liever voor een monochrome outfit (maillot en schoenen in min of meer dezelfde kleur) om uw benen optisch te laten verlengen.

Bij Elzinga kousen vind u mooie kwaliteitsmaillots van katoen, wol, kasjmier en lycra. Al onze maillots zijn verkrijgbaar in de online shop. Snel bestellen dus!

Lees meer

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina