Gekleurde leggings

Dit seizoen draait het in de mode allemaal om felle kleuren! Metallic en pasteltinten zien we ook veel, maar felle kleuren voeren de boventoon. Een paar gekleurde leggings zijn dus een must have voor elke modebewuste vrouw. Bij Elzinga vindt u mooie gekleurde leggings in diverse maten.

Bent u niet zo’n durfal als het aankomt op felle kleuren? Denk dan maar: Less is more. Wanneer u opvallend gekleurde leggings draagt, houdt dan de rest van uw outfit simpel. Vermijd een drukke top boven een gekleurde legging, dit kan al snel te veel van het goede worden. Met gekleurde leggings kunt u een simpele outfit op een eenvoudige manier opleuken, zonder dat het geheel te heftig wordt. Combineer uw gekleurde leggings bijvoorbeeld met een zwarte of navy trui of een tuniek. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden als het aankomt op gekleurde leggings!

Door een legging in dezelfde kleur als uw schoenen te dragen, kunt u uw benen langer laten ogen. U kunt er ook voor kiezen om de kleur van uw leggings ergens anders in uw outfit terug te laten komen (bijvoorbeeld in een sjaal). Als u het aandurft, kunt u ook tegengestelde kleuren met elkaar combineren – denk aan een blauwe top met een knalroze legging!  

Bestel uw gekleurde legging in onze online shop en experimenteer er lekker op los! Heeft u toch liever een legging in een neutrale kleur, kijkt u dan eens in onze collectie basisleggings.

Lees meer

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina