Capri leggings

Leggings zijn helemaal hot! Het is dan ook geen wonder dat er steeds meer diverse varianten op de markt komen. Gekleurde leggings, fashion leggings en extra warme leggings, u kunt het zo gek niet bedenken.

Leggings zijn verkrijgbaar in vele verschillende lengtes. Capri leggings komen ongeveer tot halverwege de kuiten. Ze zijn ideaal voor vrouwen met lange benen, maar ze kunnen bij heel veel vrouwen goed staan, afhankelijk van hoe ze gedragen worden. Het is meestal een kwestie van uitproberen welke lengte het beste bij uw lichaamsbouw past.

Capri leggings kunnen prima gedragen worden onder zwierige jurkjes, tunieken, oversized sweaters, tops met een ‘dipped hem’ aan de achterkant (wat wil zeggen dat ze aan de achterkant langer zijn dan aan de voorkant) en korte rokjes. Nee, het is niet de bedoeling dat u uw leggings als broek draagt, maar als u een ondoorzichtige legging heeft en de moderegels maar wat graag aan uw laars lapt, wie zijn wij dan om te zeggen dat dat niet mag?

Wie bang is dat capri leggings haar misschien niet zullen staan, kan het beste gaan voor een effen zwarte legging, en deze dragen onder een mini-jurk of een shirt dat tot halverwege de dijbenen reikt. Op die manier is het grootste deel van uw bovenbeen bedekt.

Heeft u toch liever een legging die de volledige lente van uw benen bedekt, kijk dan eens bij onze basisleggings.

Lees meer

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina